Musik til turen – her er tre playlister til MTB

Er du en af dem der kører med musik i ørene når du triller afsted på din MTB, så har jeg lavet tre playlister på Spotify så du kan fylde dit hoved med nye fede toner. Den ene er med elektronisk musik, den anden med musik som ikke er helt så elektronisk og en til når du skal give fuld ild på sporet eller hjemme træneren. Der er musik til mange timers nydelse på sporet eller efter du har været afsted. Personligt kører jeg aldrig med andet musik end den naturen levere når jeg kører i skoven, men lytter gerne til de gode rytmer mens jeg nyder drømmene om det perfekte flow ride i skoven.

Den første, den elektroniske “Mountainbike Music (Electronic)”

Og den anden “Mountainbike Music Real Music”

Og den sidste “Mountainbike Music MAX PULS”


Udgivet

i

af