Turen til Skive der blev lidt ekstra dyr

I går var det en af de dage hvor jeg skulle på natarbejde hvilket betød jeg havde hele formiddagen for mig selv. Solen var fremme, ingen regn i sigte, rolig vind så det var oplagt med en tur på cyklen. Jeg havde set i en Facebook gruppe at der var blevet indviet et nyt spor i Skive, Vandværkssporet og lysten til at køre et nyt sted var stor. Så cyklen blev pakket i bilen og så afsted mod Skive. Da jeg kom frem var det en fantastisk flot formiddag, helt stille i vejret og ikke en lyd, stilheden varede dog kun få minutter inden lyden af 5 kampvogne kom blæsende forbi. Vandværkssporet er anlagt lige op ad et militært øvelses terræn lige uden for Skive.

Sporet er overskueligt, kun 4 km, men til gengæld pakket med sjove features så man hele tiden skal være opmærksom på sporet. Variationen er også stor, store berms i starten, hop og rockgardens halvvejs gennem sporet og fede flow stykker inden den afsluttende bakke “Highway to hell”.

Nå, men jeg holdt ved starten af sporet og skulle afsted. Tanken var at køre to runder, den første til at se hvad sporet bød på og den anden for at give den fuld gas på cyklen. Men jeg var knapt nåede 200 meter ind af sporet inden turen stoppede brat. Sporet var anlagt så det gik op ad bakke hen over to små “step-ups”. Dette er normalt ikke noget problem for mig, men det var det så alligevel i dag. Jeg kom fint over det første step-up, men på den anden gled mit bagdæk og jeg væltede om på siden. Jeg kunne ret hurtigt konstatere at jeg slet ikke havde slået mig, havde kun fået en lille skræmme på min ene arm. Min næste store bekymring var om cyklen var ok, og heller ikke her var der noget at se, men så fik jeg øje på det… min trofaste Garmin Edge 1000 cykelcomputer havde ramt en sten under styrtet og skærmen var helt smadret. Godt gal i skralden vendte jeg tilbage til start og fik afmonteret cykelcomputeren og så tog jeg de to runder på Vandværkssporet mens min Garmin måtte efterlades i bilen. Så nu står den på en mindre udskrivelse for at få Cykelcomputeren udskiftet – Heldigvis er Garmin kendt for deres gode service, så jeg håber snart at have en ny Garmin Edge på min cykel når jeg triller afsted (om end pengepungen er blevet lidt lettere). Garmin har skrevet tilbage allerede efter en dag at jeg kan få enheden ombyttet mod en absolut rimelig pris – fantastisk service af Garmin !

 


Udgivet

i

af