Roadtrip til Kongshøj MTB bane

Jeg er så heldig at have hverdags fri en gang i mellem fordi jeg i mit virke som sygeplejerske arbejder hver 2. weekend. Lige så surt det er at skulle være væk fra familien hver 2. weekend, lige så dejligt er det at have muligheden for at tage cyklen, smide den bagi bilen og tage på roadtrip på en helt almindelig onsdag formiddag.

Dagen i dag var arbejdsfri og solen var fremme, så det store spørgsmål var bare hvor jeg skulle tage hen ! Jeg havde lyst til at køre et nyt spor, så jeg kiggede lidt rundt på rideon.dk for at finde et interessant emne. Jeg fik øje på to spor nær Aalborg, nemlig Kongshøj MTB og Poulstrup Sø MTB. Sporene er ikke så lange så min oprindelige plan var at køre begge spor når nu jeg var afsted.

Første stop blev Kongshøj MTB spor, et 8,3 km langt spor med ca 210 højdemeter. Sporet startede ret hårdt med to stigninger, og så var pulsen lige som allerede godt oppe i tempo. Sporet er lagt på/rundt om en bakke så på trods af de store mængde regn der har plaget os i Danmark i dette efterår så var sporet tørt fraset et par enkelte steder hvor det virkeligt var mudret. Det er ikke et specielt teknisk krævende MTB spor, i stedet byder det på nogle rigtigt fede flow segmenter med gode berms og muligheden for at give den fuld gas. Jeg endte med at tage to omgange på sporet, og så måtte jeg erkende at formen ikke var til at besøge Poulstrup Sø MTB også, så det spor må vente til næste gang jeg tager cyklen med på en tur mod Aalborg.

 

 

 


Udgivet

i

af