Cykel/MTB Podcasts

Hører du til den del af befolkningen der pendler på arbejde og hver eneste dag bliver udsat for “ligegyldig” radiostøj så skulle du måske i stedet benytte dig af muligheden for at udfylde din transporttid med nørdet cykel/MTB snak. Podcasts er en lydoptagelse, du kan høre, når du vil. Den kan være to minutter kort eller tre timer lang. Du kan lytte til podcasts på din mobil, iPad eller computer. Mange omtaler podcasting som radio on-demand – altså radio når det passer dig. Men en podcasts er lige så meget et kommunikationsværktøj, gode historiefortællinger, lytteoplevelser, vidensdeling og branding. (Kilde: kontekstoglyd.dk) Jeg har fundet fire kanaler der udsender podcasts med mountainbike relaterede emner på Spotify. Mountain Bike Radio har dog deres egen hjemmeside hvor du kan høre deres podcasts hvis du ikke bruger Spotify.

Ask a Cycling Coach – TrainerRoad Podcast

Den første podcast jeg vil fremhæve er “Ask a Cycling Coach – TrainerRoad Podcast”. Med over 100 podcasts på over en time ad gangen er her masser af cykel og trænings relateret viden at lytte til. De beskæftiger sig mest med cykling på racer, cycle cross og triatlon – med masser af de emner der bliver diskuteret er lige så relevante for os på MTB. Cykeltræner Chad Timmerman og diverse gæster giver svar på spørgsmål og deler ud af viden. Du kan høre podcasten på Spotify. KLIK HER.

Vital MTB – Speaking of Mountain Biking

Mere relevant er måske podcasten fra Vital MTB, her er løssluppen snak, nyheder og diskussioner relateret til MTB. Hver månede kommer der 2 nye podcast, så der er masser af lytte til mens du alligevel sidder i bilen. Du kan høre podcasten på Spotify. KLIK HER.

Mountain Bike Radio

Mountain Bike Radio er et podcast-netværk dedikeret til off-road cykling. Værter hovedsageligt fra USA har lavet et podcast der dækker alle aspekter af din yndlings sport. De diskuterer løb, aktuelle begivenheder og alt i mountainbike verdenen. Fra den gennemsnitlige joe til den øverste pro og fra kort bane til multi-dag eventyr, stræber de efter at bringe mountainbike-verden til dig. Det er mountainbike-podcasts fra mountainbikere, til mountainbikere. Du kan høre podcasten på Spotify. KLIK HER. Eller på Mountain Bike Radio’s hjemmeside. KLIK HER.

The HKT Podcast

Mountain bike & action sport podcast bragt til dig af HKT Products Ltd. Denne række af podcasts rummer interviews med og snak om verdens største MTB atleter, brand ejere og personligheder. Enjoy.Share.Ride. Du kan høre podcasten på Spotify. KLIK HER.


Udgivet

i

af