Deathgrip [film]

Foråret lader vente på sig, så hvis du mangler lidt lækkert eyecandy til at fordrive de mørke aftener med så skulle du måske lade dig inspirere af en flot MTB film. Clay Porter og Brendan Fairclough har lavet filmen “Deathgrip” viser hvordan de store drenge triller. I filmen medvirker bla. Brendan FAIRCLOUGH, Brandon SEMENUK, Josh BRYCELAND, Sam REYNOLDS, Ryan HOWARD, Nico VINK, Andrew NEETHLING, Kyle JAMESON og Olly WILKINS. Filmen er lavet i 2017, men er fra 1/3 2018 tilgængelig på Netflix.com så hvis du er en af de 33% hustande i Danmark der har Netflix så skynd dig ind på streaming tjenesten og nyd filmen.

Brendan Faircloughs vision for Deathgrip var, at MTB-ryttere kun kunne se de første 10 minutter, før de bliver nød til at slukke og tage ud på sporene selv. Hvor længe holdt du ud ?

Se mere på www.deathgripmovie.tv


Udgivet

i

af