Camelbak Podium Dirt [test]

Jeg købte for to måneder siden en ny drikkedunk i farver der matcher mine sort/grønne cykler. Valget faldt lidt tilfældigt på en Camelbak Podium, ene og alene ud fra den overbevisning af hvis de kan lave gode drikkeblærer-rygsæk kan de vel også lave drikkedunke. Og ganske rigtigt Camelbak har lavet en virkeligt lækker drikkedunk i 100% BPA-fri plastik med en silikonemembran i bideventilen, hvilket er med til at give dig komfort, når du drikker af flasken.

Drikkedunken er udviklet med en låsefunktion i låget, og låsefunktionen gør, at flasken er 100% tæt når du er afsted på cyklen. Du skal blot klemme på flasken for at få væsken ud. Silikonemembranen er lavet så man virkeligt kan få meget væske ud på ganske kort tid, omvendt lukker den også tæt når du ikke bruger den. Membranen er langt mere behagelig at drikke af fremfor de almindelige drikkedunks-membraner af hård plast. Tilbage i 2012 lancerede Camelbak deres første Podium vandflaske med “Jet Valve” lukkesystem, der erstatter det “gammeldags” “træk og slip” sutteflaske system som de fleste andre drikkedunke benytter. Hen over membranen sidder der en lille “mud cap” som holder membranen fri for mudder og skovbund mens du tæmmer din cykel på sporet.

Er det ikke lidt vildt at give 120 kr for en drikkedunk når du kan købe en billig en for 30 kr – jo, men den er alle pengene værd, der er livstidsgaranti, og ingen giftige stoffer i flasken og så er det bare smart med silikonemembranen – en klar anbefaling herfra !

Camelbak tilbyder livstids-garanti på alle deres produkter.

Camelbak Podium blev kåret som testvinder i Iform (08/2018).

Farve: DIRT SERIES 21 OZ
100% BPA-fri plastik
Nem betjening ved at klemme flasken
Ventilen kan drejes for at lukke flasken helt
Kan tåle opvaskemaskine
Kapacitet: 0,62 liter
Dimension: 7 x 7 x 22 cm
Vægt: 91 gram
Passer i standard cykelholdere
Pris ca 120 kr

Hvis du vil læse om væske før-under-efter træning så se mit tidligere indlæg her. Du kan læse mere om drikkedunken hos producenten her.


Udgivet

i

af