Efterårsferie på Langeland

Uge 42 er som bekendt efterårsferie og denne gang var der 7 dejlige dage på Langeland i vente. Ugen startede med godt vejr og masser af venne besøg i sommerhuset, heriblandt en jeg kører mountainbike med når jeg er hjemme i Langå. Så det var jo oplagt at cyklerne skulle luftes en smule. En anden af vennerne der var med i sommerhus også ville også gerne med ud og prøve at kør mountainbike så vi fik skaffet en ekstra cykel til ham og så var vi ellers klar til en tur rundt på sydlangeland. Der findes ingen officielle spor på Langeland, så heldigvis er der masser af markveje og mindre skove med tilhørende stier. Vi kørte en god runde på 16 km hvilket passede fint i forhold til at vi have en med som aldrig havde siddet på en mountainbike før.

Sidst på ugen faldt temperaturen, men det plejer ikke at afholde mig fra at hoppe i cykeltøjet og komme ud på cyklen. Og jeg fik faktisk nogle gode km i benene samtidigt med at jeg kunne nyde de skønne efterårsfarver i den smukke natur på Langeland. Der blev naturligvis også givet lidt gas på cyklen og jeg fik hevet hele 4 x KOM hjem på Strava. Det kan selvfølgeligt lyde fint, men nu er det jo ikke fordi der er SÅ mange der cykler på det sydligste Langeland så en KOM er noget nemmere at opnå end hvis der er 3-5000 der har kørt segmentet som det er tilfældes visse steder i bla. Nordskoven ved Silkeborg.

Nu er jeg hjemme igen, men det er bestemt ikke sidste gang cyklen skal luftes på Langeland. Herunder er de ture jeg nåede at tage på ferien.


Udgivet

i

af