Hadsund Cykler

I December sidste år besøgte jeg cykelforretningen “Hadsund Cykler” for at få et service tjek af min cykel. Besøget blev til en rundvisning og hyggelig snak om butikken.

Udsnit af salgs-lokalet

Hadsund Cykler ejes i dag af de to brødre Anders og Jeppe. De købte butikken for 2 år siden og har siden da arbejdet med at få godt gang i cykelsalget samt service til alt på hjul. På gade plan har de et stort udstillingsområde med cykler i alle størrelser og udformninger, der er børne cykler, el-cykler, Racer, by-cykler og mountainbikes. Hadsund Cykler har også en anselig samling af cykelhjelme og tilbehør.

Går man ned at trappen kommer man ned i hjertet af forretningen, værkstedet. Her står en stor samling af cykler, både dem der er til reparation og dem som er ved at blive samlet og klargjort til salg i butikken. Der er noget specielt ved at komme ned i værkstedet, “duften” af nye cykler blandet med duften af kaffe der står og syder i kaffekanden.

Min cykel fik god og kyndig service. Den fik renset og smurt nav, krank, kæde, kassette og diverse gear dele. Stellet blev vasket med “protection” og alt blev justeret og efterspændt. Og hvad er det bedste at gøre med sådan en cykel… tag den ud på de lokale gravel spor og skov veje for at teste den godt af. Kan varmt anbefale Hadsund Cykler.


Udgivet

i

af