Nytårsforsæt del 1/4

I dagene omkring nytår 2019 offentliggjorde jeg mine nytårsforsæt for året. Vi er nu nået 1/4 ind i det nye år og det er tid til den første status for at se om jeg er på rette vej, eller om der skal strammes op.

Farven på billederne herunder viser hvor langt jeg er nået mod årets mål.

Vægt

Dagens indvejning afslører at der er forsvundet 3 kg siden nytår. Faktisk var vægten lidt lavere i februar op til min tur til Malaga, men desværre er den steget lidt igen efterfølgende. Men jeg er på rette vej mod års målet, så holder jeg bare den linje jeg har nu tegner det til at jeg når mit mål på at smide 10 kg inden nytår.

Forbrænd 250.000 kcal

Den første 1/4 del af 2019 har vist vejen i forhold til at forbrænde lidt flere kcal i år. Jeg har på nuværende tidspunkt forbrændt 83.986 ved træning hvilket svarer til ca 34% af min mål på 250.000 kcal. Jeg er altså lidt foran min målsætning, så her er jeg fortrøstningsfuld.

Kør 5000 km

Mit mål om at køre 5000 km på cykel i 2019, er også på vej. Jeg har rundet 1356 km, hvilket svarer til 27%. Jeg er altså kun lige lidt foran min målsætning, jeg har dog haft nogle sløve uger efter min MTB tur til Malaga og sidst i Marts døjet med lidt sygdom. Jeg har heller ikke haft så mange pendler turer til Aarhus, tanken om 34 km i modvind og kold regn har ikke været tillokkende – men nu er foråret jo på vej, så mon ikke snart der skal pendles endnu mere, og dermed tillægges flere km til statistikken.

Løb 10 km

Det er ikke mange løbeture 2019 har budt på endnu. Men jeg har dog kunne få mig selv afsted et par gange og den ene gang løb jeg 5,1 km. Så halvvejs mod målet om at kunne løbe 10 km. Det er klart at der skal løbes flere mindre ture inden jeg lige kaster mig ud i en 10 km, men mon ikke jeg får tid til lidt løbeture også nu hvor foråret er på vej.

Hav det sjovt

Hvordan måler man overhovedet på det her mål? tjaee jeg har i hvert fald lavet meget mere af det sjove i år, end jeg tidliger har gjort. Der har været flere cykelture med vennerne, og der er gang i skriverierne for MTBX og Trailnurse.dk og så har jeg været på en MTB tur til Malaga hvor jeg i den grad fik et smil på læben. Så jeg har valgt at sige jeg allerede er på 80% af målet, velvidende der venter masser af sjove oplevelser på cyklen endnu i år.


Udgivet

i

af